Jämsän MLL paikallisyhdistyksen jäsenkirje

19.08.2021

Hei Jämsän MLL paikallisyhdistyksen jäsen!

Syystervehdys kaikille jäsenillemme!

Kuten moni muukin yhdistys, myös Jämsän MLL on joutunut viimeisen vuoden aikana rajoittamaan toimintaansa koronan aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia. Paljon on siitä huolimatta ehtinyt tapahtua!

Kesän aikana olemme vihdoinkin päässeet järjestämään yhteisiä ulkoaktiviteetteja (mm. melontaretkiä ja Maakkulan kesätapahtuman). Kesän aikana tapahtui myös iso muutos, kun Jämsänkosken MLL yhdistyi Jämsän MLL:n kanssa ja saamme siis toivottaa tervetulleeksi ison joukon uusia jäseniä. Tervetuloa kaikki!

Vaikka koronarajoitukset edelleen vaikuttavat osaan toiminnastamme, pyrimme pikkuhiljaa palauttamaan tuttuja toimintoja, kuten perhekahvilaa, aikatauluihimme (tietysti rajoituksia seuraten). Olemme myös suunnitelleet syksylle yhteistä tekemistä Mysteeri Maatilalla-teatteriesityksen muodossa, jonka avulla voimme myös juhlistaa viime vuoden MLL 100-vuotissyntymäpäivää yhdessä (viestimme tästä tapahtumasta lisää syksyn aikana mm. Facebookin ja nettisivumme kautta)

Jatkamme tietysti työtämme Jämsän alueen perheiden, lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen.

Tapahtumien lisäksi Jämsän paikallisyhdistyksen jäsenenä saat jäsenetuja monilta paikallisilta yrittäjiltä. Etuja on tarjolla koskien hyvinvointipalveluita, kauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä huolto- ja korjauspalveluja.

Kaikki MLL Jämsän jäsenetusi löydät täältä: www.jamsanmll.fi/jasenedut ja valtakunnalliset MLL edut löydät täältä: https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/

Kehitämme jatkuvasti yhdistyksemme viestintää, mutta parhaiten pysyt ajan tasalla

toiminnastamme, tapahtumista ja jäseneduista seuraamalla sivustoja:

• MLL Jämsän paikallisyhdistyksen Facebook: https://www.facebook.com/JamsanMLL

• MLL Jämsän paikallisyhdistyksen Instagram: https://www.instagram.com/jamsanmll/

• MLL valtakunnalliset sivut: https://www.mll.fi

Muistathan, että MLL Jämsän paikallisyhdistyksen jäsenenä päätät itse, kuinka paljon toiminnassa olet mukana. Kaikista eniten toivomme, että nautit tapahtumista ja eduista, joita tarjoamme, mutta otamme mielellämme myös vapaaehtoisia mukaan yhdistyksen toimintaan ja hallitukseen. Mukaan pääset parhaiten laittamalla meille viestiä: info@jamsanmll.fi tai tulemalla juttelemaan meille tapahtumissamme!

Hauskaa syksyä toivottaa!

MLL Jämsän hallituksen väki